Sofie A Wallin

➳ Fri-yay
 
Fredag. 
Och vilken helg sen. Det är sol ute. Är det vindstilla och man står i solen känns det nästan varmt också. Om jag bortser från att min kära iPhone hävdar att det ska komma snö på måndag kan man nästan tro att det är vår ute! Och det är inte bara vår - det är även min födelsedag på söndag. Barnsligt exalterad är jag, som man bör. 
Inte varje dag man fyller 31 inte. 
Ikväll blir det nya Marvel serien Iron Fist på Netflix som fredagsunderhållning. Mina förhoppningar är väl inte superhöga, recensionerna ska inte vara de bästa. Jag gillar Marvel. Jag gillar Netflix. Men Netflix senaste Marvelsatsningar har inte varit mina favoriter. Jag gillade Daredevil, första säsongen. Sen tyckte jag att det blev lite trist. Sen kom Jessica Jones och Luke Cage.. mjaa, inte superimponerad där, även om det var coolt att de valde att ta med en kvinnlig superhjälte som inte bär tajt badräkt som outfit. 
 
 
Så vi får se - man får ju ge den ett par avsnitt i allafall. Herre gud, kommer ihåg när jag började titta på GoT (Game of Thrones för de som undrar) så var jag inte jätteimponerad. Tills sista avsnittet på första säsongen. Jaw-drop! Sen var jag såld. Bästa serien någonsin - väntar med spänning på nya avsnitt som ska dyka upp i vår/sommar. 
 
Men det är i sommar det. Än är det mars. Först är det Iron Fist och 31 års dag som står på schemat. Sen kan vi ta oss an sommaren. <3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress