Sofie A Wallin

➳ Fri-yay
 
Fredag. 
Och vilken helg sen. Det är sol ute. Är det vindstilla och man står i solen känns det nästan varmt också. Om jag bortser från att min kära iPhone hävdar att det ska komma snö på måndag kan man nästan tro att det är vår ute! Och det är inte bara vår - det är även min födelsedag på söndag. Barnsligt exalterad är jag, som man bör. 
Inte varje dag man fyller 31 inte. 
Ikväll blir det nya Marvel serien Iron Fist på Netflix som fredagsunderhållning. Mina förhoppningar är väl inte superhöga, recensionerna ska inte vara de bästa. Jag gillar Marvel. Jag gillar Netflix. Men Netflix senaste Marvelsatsningar har inte varit mina favoriter. Jag gillade Daredevil, första säsongen. Sen tyckte jag att det blev lite trist. Sen kom Jessica Jones och Luke Cage.. mjaa, inte superimponerad där, även om det var coolt att de valde att ta med en kvinnlig superhjälte som inte bär tajt badräkt som outfit. 
 
 
Så vi får se - man får ju ge den ett par avsnitt i allafall. Herre gud, kommer ihåg när jag började titta på GoT (Game of Thrones för de som undrar) så var jag inte jätteimponerad. Tills sista avsnittet på första säsongen. Jaw-drop! Sen var jag såld. Bästa serien någonsin - väntar med spänning på nya avsnitt som ska dyka upp i vår/sommar. 
 
Men det är i sommar det. Än är det mars. Först är det Iron Fist och 31 års dag som står på schemat. Sen kan vi ta oss an sommaren. <3
➳ Vardagsglädje

Idag var det grått ute och jag kände att det krävdes lite extra för att liva upp dagen. Körde därför tre halsband istället för ett och la till lit glitter i öronen. Dagen började föröveigt helt magiskt lugnt. Övriga familjen sov när klockan ringde vid 06.00 så jag fick gå upp och äta frukost helt i fred! 

➳ Längtan efter hus
 
Igår efter lunch tog vi en spontantripp hem till mina föräldrar. Solen lyste, det var ett antal plusgrader ute och man kunde riktigt känna löftet om vår i luften. 
Jag och Jakob passade på att städa ur bilen medan barnen roade sig med mormor och morfar. Sen på kvällen grillade vi innan vi åkte hem igen. Mina föräldrar bor i ett supermysigt litet område i utanför Västerhaninge. Omgivet av skog och åkrar och man blir alltid så lugn när man åker ut dit.
Vi har ju haft lite tankar på hus fram och tillbaka under något år nu. Och jag känner nu att det är så jag vill bo. Omgiven av åkrar och skog men ändå med ett rimligt avstånd in till Stockholm.