Sofie A Wallin

➳ Current bag crush
 
Alltså. Såg denna inne hos Emmi Snicker för ett tag sedan och blev ju upp över öronen. Det fina sättet att säga det på är väl att jag uppskattar en fin väska. och håller på att bygga upp min samling. Sanningen är väl snarare att jag är en hoarder som ser en väska och blir fanatisk i min jakt att till slut få äga den. Drömmen är väl att tillslut hitta väskan med stort V som får bli följeslagaren för resten av livet. Men ombytlig som jag är lär det väl inte hända. Jag är inte monogam när det kommer till väskor, så är det bara.
Men denna skönhet i läder/mocka får ju en att tänka på om det inte vore dags att stadga sig. 
Den säljs av Stil och Ansvar och bär namnet Fly Violet Midi. Den tillverkas av företaget O My Bag som tillverkar rättvist producerade väskor och denna väska är även producerad av ekologiskt läder. Jag säger inte att jag skulle rädda världen genom att äga denna väska men Dalai Lama skulle iallafall få lite konkurens. Det skulle vara Dalai Lama, Moder Theresa och hon den där svenska tjejen som har en dyr eco väska som skulle stå på prispallen när världen räddas från katastrof. 
Priset är som priset bör vara för en ekologisk schysst tillverkad väska men man får komma ihåg att man är med och räddar världen om man bär den. Det måste ju räknas in någonstans eller hur? 
Siv

Håller med det räknas

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress