Sofie A Wallin

➳ Ordning på badrumshyllan
 
Jag gillar när det är ordning och reda. För mycket kaos hemma gör mig stressad. Passar sisådär med småbarnslivet kan jag säga. Jag har fått övergå till "syns det inte finns det inte" metoden och gömma undan röran på kvällen. Leksakerna på vardagsrumsgolvet öser jag ner i en korg, böckerna och teckningarna göms undan på hyllan under soffbordet och dammet borsar jag in under soffan. Det fungerar för stunden! Skulle gärna investera i en städfirma som kommer varje/varannan onsdag och kör grovjobbet. Får spana in det i framtiden..
 
Men en sak som fortfarande bara är mitt, och där det är jag som bestämmer ordningen, är min lilla hörna av badrumshyllan. Där samlar jag det jag använder dagligen/veckovis i form av krämer, masker, oljor och rengöring. Jag har allt samlat i en genomskinlig låda som jag enkelt kan lyfta på för att torka av hyllan. Enklare än att flytta bort alla produkter enskilt,torka och sedan flytta tillbaka alla igen. Enkelt och effektivt - rena rama drömord för småbarnsföräldrar! 
 
Problemet med våra badrum är att de inte har några fönster. Det är därför svårt att få till lite grönska i form av växter. Men det löste jag genom att ta några rankor från en murgröna i plast från IKEA. Ner med dem i en fin liten vas och - Ta da! Mycket mysigare, eller hur?
 
 
Anonym

Fint det blev!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress